Happy Mindful Us heeft ook een Happy Mindful Us Bus

Met onze Happy Mindful Us Bus trekken we door het land om mensen de kans te geven in hun eigen omgeving een workshop of een wandeling bij te wonen.

Wellicht heb je zelf wel eens ondervonden dat leuke workshops vaak ergens waren op data dat je niet kon of dat deze nét te ver weg waren.

Ik wil iedereen de kans geven om kennis te maken met hetgeen zijn of haar interesse heeft.

Hoe gaat dat?

Je kunt ons uitnodigen voor een samenkomst met vrienden of bekenden op een locatie naar keuze. Dit kan een binnen of buitenloctatie zijn.

De gelegenheid kan een verjaardag, een bedrijfsuitje of een bedrijfsactiviteit zijn met een teambuilding-karakter. (Ik heb ervaring met bedrijfstrainingen.) Ook kan het zijn dat je onderdeel uitmaakt van een groep mensen met een gezamenlijke interesse. Alles is mogelijk.

Je kunt ons uitnodigen voor een wandeling, een meerdaagse training of een workshop. Ook zijn er combinaties mogelijk met trainers van anderen disciplines. Op verzoek kunnen we een divers programma samenstellen naar jouw wens.

Ons brede netwerk laat toe dat we met collega’s uit andere specialisaties samenwerken. Je kunt dan denken aan een Tai Chi of Yoga workshop, een Wim Hof training of een Indiaanse Zweethut ceremonie. Tevens kun je zelf iets bedenken dat je interse heeft. Wij kunnen zo een op maat gemaakt programma aanbieden. Deze programma’s kunnen een dagdeel of dag duren én een meerdaags karakter hebben.

Wanneer het een buitenlocatie is, dan nemen we tenten, tafels, banken, meditatiematjes en kussen mee en toveren we de tuin of locatie om tot een gezellige, intieme omgeving. Heeft het evenement een meerdaags karakter dan verzorgen wij de accommodatie en alles er omheen.

Na een activiteit is er altijd een mogelijkheid om even bij te praten bij een kopje thee met versnapering dan wel een lunch of diner.

Welke activiteiten je zoal bij ons kunt boeken:

Workshops:

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

MOLC

Meditation Orientated Life Coaching (MOLC) is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl