Mindfulness Inspiratiewandelingen van Happy Mindful Us

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Met behulp van inzicht- en reflectieoefeningen, adem- en ontspanningstechnieken uit de Mindfulness traditie en inzicht gevende coachingstechnieken zul je veel van de bijzondere kanten van jezelf terug kunnen vinden.

Wat doen we tijdens een Inspiratie wandeling?

Ik ga met je op zoek naar de delen van jou waarmee je in contact kunt komen wanneer je onbevangen en natuurlijk in balans bent. Helemaal in het hier en nu.

Ik ben van menig dat het vaker ervaren van geluksgevoel een gevolg kan zijn van op een nieuwe manier kijken naar jezelf en je leven.

Ik gebruik een aantal verschillende technieken en theorieën die betrekking hebben op ons waarnemen van de werkelijkheid. Deze zal ik altijd onderbouwen en laten ervaren, zodat het niet bij theorieën blijft maar je daadwerkelijk nieuwe inzichten verkrijgt.

In de wandeling zoeken we de stilte om ons heen en in onszelf. Dit doen we door te wandelen in bijzondere en inspirerende omgevingen.  Door de op ervaring gerichte oefeningen krijgen je contact met die delen van jezelf welke weleens overstemd worden door de vaak onrustige geest.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

MOLC

Meditation Orientated Life Coaching (MOLC) is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl