Duur van de wandelingen en mogelijkheden

De wandeling duurt circa vier uur.

Je kunt een persoonlijke wandeling doen of een groepswandeling.
We hanteren een maximum van zes personen per groep.

Wij verzorgen wandelingen in binnen- en buitenland die geschikt zijn voor iedereen. Je kunt dus met vrienden en bekenden een wandeling ervaren of kennismaken met andere geïnteresseerden in een open groep. De wandelingen kunnen verschillende thema’s hebben waardoor je vaker deze inspirerende wandelingen van HMU kunt meelopen.
Ook verzorgen wij wandelingen op maat. Dit betekent dat je alleen of met vrienden kunt besluiten om een privé wandeling door ons te laten organiseren. Wij kunnen hierin faciliteren door thema’s aan te bieden waarin je je zou willen verdiepen.

Bedrijven en organisaties kunnen onze expertise inzetten voor een bedrijfs- of groepsuitje, maar ook als onderdeel van bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit of als ondersteuning bij veranderingsprocessen.

De open wandelingen, die vooraf door ons bekend worden gemaakt, kunnen in verband met de groepsgrootte alleen na voorinschrijving worden bijgewoond.

De kosten

  • Voor een persoonlijke wandelingen privé zijn de kosten 175 Euro
  • Voor een privéwandeling met diverse deelnemers is de prijs op aanvraag. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.
  • Voor een persoonlijke wandeling zakelijk zijn de kosten 335 Euro
  • De kosten voor een maatwerk wandeling waar we werken aan vooraf bepaalde onderwerpen zijn op aanvraag.
  • Voor een groepswandeling door HMU georganiseerd zijn de kosten 37,50 per persoon. Bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers
  • Voor mensen met een aantoonbaar minimaal inkomen zijn de kosten op aanvraag

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan even contact op met ons. Voor informatie over de eerste volgende open groepswandeling: bekijk onze agenda.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

MOLC

Meditation Orientated Life Coaching (MOLC) is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl