Mindfulness wandeling

Tijdens deze wandeling is het doel de natuur waarvan we uit ervaring weten dat hij ontspannend kan werken, te ontdekken op een mindfulness manier.

Mindfulness is de kunst om volledig aanwezig te zijn bij wat er in onze directe ervaring gebeurt, niet gefilterd door gedachten, concepten of voorkeuren. Mindfulness is een niet-oordelende houding naar alles waar we ons van gewaar kunnen zijn door onze zintuigen en onze binnenwereld.

In deze wandeling zoeken we de natuur op en word je begeleid in verschillende technieken om gewaar te zijn in het hier en nu moment.

Veel mensen ervaren de mindfulness technieken in combinatie met de omgeving als zeer ontspannend en verrijkend. Het laat je even beseffen hoe vaak je aan het denken bent en wat dat denken met je doet.

We trachten om het denken tijdelijk te onderbreken en onszelf even rust te geven door even helemaal in het hier en nu moment te zijn, gewaar van waar we normaal aan voorbijgaan.

De technieken zijn simpel te volgen ook voor iemand die geen enkele ervaring heeft met mindfulness of meditatie. Voor de mensen met meer ervaring met mindfulness zijn de oefening herkenbaar maar door de omgeving verrijkend.

De wandelingen worden in een zeer rustig tempo gelopen dus voor de meeste mensen geen enkel probleem.

De wandeling duurt gemiddeld ca. 2 uur.

Na de wandeling is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen bij een lekker kopje thee.

De workshop wordt begeleid door een hand-out zodat je de belangrijkste onderdelen en oefeningen thuis nog eens kunt nalezen. Tevens ontvang je audiobestanden met oefeningen om direct thuis aan de slag te gaan.

Mogelijkheden en kosten
De wandelingen kunnen individueel en in een groep worden ervaren.

Wij organiseren door heel Nederland wandelingen in de mooiste omgevingen. Wil je met een eigen groep een wandeling maken, dan is dit mogelijk. Tevens kunnen we de wandeling speciaal voor een doelgroep maken met een vooraf besproken thema dat we dan zullen verwerken in de wandeling.

Kosten zijn op aanvraag. Wij geven deze aan bij de bekendmaking van de datum.

Ik maak graag een kosteloze offerte en denk graag mee over de invulling van de plannen of behoefte.

Ik ben tevens bekend met het geven van bedrijfstrainingen en kan adviseren bij het bekijken van de doelstellingen en hoe we deze kunnen verwerken in een programma.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

MOLC

Meditation Orientated Life Coaching (MOLC) is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl