De mogelijkheden

Denk je er over om aan de slag te gaan met zaken die spelen in je leven? Laten we elkaar dan eens ontmoeten in mijn praktijk of online. Het eerste gesprek is kosteloos en gaan we kijken of mijn coachingmethode zou passen bij jouw vragen. Wellicht belangrijker is nog of we een vertrouwensband zouden kunnen bouwen waarbinnen we kunnen werken.

Nadat dit allemaal goed is verlopen, bespreken we een traject. Dat bestaat uit een aantal gesprekken waarvan ik denk dat we die nodig hebben om tot een zeker resultaat te komen. Dit kunnen zes gesprekken in de praktijk of een combinatie van een Inspiratiewandeling en vijf gesprekken of een variatie daarop. Wanneer we zes sessies afspreken en we eerder klaar blijken te zijn, is dat natuurlijk geen probleem. Gemiddeld genomen werken we met zes sessies. Daarna hebben we dan een pauze van enkele weken en kunnen we daarna kijken wat je nog nodig hebt. Het is goed mogelijk dat je zelf verder kunt met het geleerde om na zes maanden nog eens langs te komen om te evalueren.

De sessies duren ca twee uur. Het is van belang te realiseren dat verandering niet alleen kan plaats hebben binnen de twee uur in de sessie. Het werk wordt juist gedaan in je dagelijks leven. Daarom krijg je taken  om mee aan de slag te gaan in de tijden tussen de sessies.

De kosten

  • Voor een particuliere sessie: 125,00 Euro
  • Voor een zakelijke sessie     : 225,50 Euro ex btw

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

MOLC

Meditation Orientated Life Coaching (MOLC) is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl