Meditation Oriented Life Coaching MOLC van Happy Mindful Us

Deze vorm van Life Coaching is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven, zoals: persoonlijk ontwikkeling, werk, familie, relaties en spiritualiteit.
De naam HMU relateert aan mindfulness en compassiebeoefening, dit vormt de basis van waaruit ik werk. Mindfulness om dat we steeds vaker merken dat de gejaagde, op prestaties en competities gerichte samenleving vaak niet voldoende levensgeluk brengt.

Mindfulness leert ons meer in het hier en nu aanwezig te zijn. Vanuit het continu draaiende brein naar meer gewaar zijn van jezelf en de wereld om je heen. Compassie beoefening sluit hier naadloos bij aan. Het geeft je het vermogen om jezelf de ander en de wereld op een bredere waardevollere manier te beschouwen.

Mijn doel is om je zoveel mogelijk van het leven te laten genieten en de onvermijdelijke uitdagingen op een constructieve manier aan te laten gaan.

Ik werk vanuit een holistische visie: de geest en het lichaam als een gesloten elkaar continu beïnvloedend systeem. Wij gaan samen op zoek naar jouw drijfveren, overtuigingen, ervaringen, belemmeringen en hulpbronnen binnen jouw systeem.

Lifecoaching is maatwerk; voor iedere persoon maak ik een uniek behandelplan. Ik gebruik voor mijn coaching klassieke inzicht gevende gesprekstechnieken, technieken uit de hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, zelfcompassiecoaching en een aantal technieken uit de holistische tradities.

Ik heb in de afgelopen 25 jaar opleidingen gevolgd en ervaringen opgedaan met deze technieken. De meest bruikbare zet ik in voor jouw coachingsvraag.

Maak kennis met de door mij gebruikte methodes:

MOLC

Meditation Orientated Life Coaching (MOLC) is een persoonlijke manier van begeleiden met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op vele gebieden van het leven (...)

Inspiratiewandelingen

Een inspiratiewandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van jezelf waar je vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd bent.

Zelfcompassie

Zelfcompassie is een innerlijke kracht die ons in staat stelt vollediger mens te zijn, onze tekortkomingen te erkennen, ervan te leren, en noodzakelijke veranderingen aan (...)

Mindfulness

Mindfulness wordt vaak beschreven als gewaar zijn oefening die zijn basis vindt in de meditatie traditie van het Boeddhisme. Het is de oefening om ons bewustzijn te brengen (...)

Neem contact met me op.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Je kunt me bellen, mailen of een bericht achterlaten in het contactformulier.

06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl