Inspiratie wandeling

Een inspiratie wandeling heeft tot doel weer in contact te komen met de diepere lagen van onszelf waar we vaak door het drukke, jachtige leven van vervreemd zijn geraakt.

Met behulp van inzichten, reflectieoefeningen, adem en ontspanningstechnieken uit de mindfulness en yoga traditie en inzicht gevende coaching technieken zul je veel van de bijzondere kanten van jezelf terug kunnen vinden.

 • Weer kunnen genieten van kleine dingen.
 • Thuis voelen in jezelf.
 • Leren dat jij de regie over je denken kan terugkrijgen.

We zijn door de drukte van het leven vaak zo in ons hoofd bezig dat we soms niet meer kunnen herinneren hoe het was om onbevangen de dag door te gaan als toen we een kind waren.

Denken heeft zeer regelmatig te maken met angst. We willen iets bereiken, daarmee willen we iets veiligstellen. Geld, status, aanzien, veiligheid of wat dan ook. Daarachter ligt dat er iets gebeurt wanneer je het niet bereikt. Niet dat dit heel dramatisch hoeft te zijn maar we willen het vermijden. Dit zorgt voor een mate van spanning.

Omdat we tegenwoordig talloze dingen kunnen bereiken om ons bestaan veilig te stellen (vaak ook onze status, aanzien en andere uiterlijkheden) is ons brein constant bezig met vormen van angst die leiden tot stress. Dit kan niet anders want stress is een overlevingsmechanisme die in werking gaat bij zaken waar ons brein van denkt dat dit gevaarlijk is.

Hierdoor voelen we ons vaak niet vrij. We vluchten naar onze vrijheid door afleiding; alcohol, drugs, overeten, schermen enz. we voelen wel dat dit niet de weg is maar we hebben vaak niet anders geleerd of zien niets anders in onze omgeving.

Er is wel een weg uit de het hoofd, naar diepe ontspanning en bevrediging. Weer even breder ervaren, contact met je gevoel, op een andere manier waarnemen. Niet in de stress modus maar in de “ik ben veilig en waardevol” modus

Wat doen we tijdens deze inspiratie wandeling?

Ik ga met je op zoek naar de delen van jou waarmee je in contact kunt komen wanneer je onbevangen en natuurlijk in balans bent. Helemaal in het hier en nu vrij van gedachten die spanning oproepen.

Ik ben van menig dat het vaker ervaren van geluksgevoel een gevolg kan zijn van op een nieuwe manier kijken naar jezelf en je leven.

Ik gebruik een aantal verschillende technieken en theorieën die betrekking hebben op ons waarnemen van de werkelijkheid. Deze zal ik altijd onderbouwen en laten ervaren, zodat het niet bij theorieën blijft maar je daadwerkelijk nieuwe inzichten verkrijgt die je zelf ontwikkelt.

In de wandeling zoeken we de stilte om ons heen en in onszelf.

Dit doen we door te wandelen in bijzondere en inspirerende omgevingen.

Door de op ervaring gerichte oefeningen krijgen je contact met die delen van jezelf welke weleens overstemd worden door de vaak onrustige geest.

Verder zullen we onderweg in de natuur een kopje theedrinken wat tegelijk een kort reflectie moment is.

De ervaringen van de deelnemer zijn unaniem. Het is een bijzondere ervaring die niet snel wordt vergeten en die hun de ogen heeft geopend voor een andere manier van aanwezig zijn in het leven.

Wat kun je verwachten;

Deze wandeling is volgens veel deelnemers een zeer bijzondere reis in jezelf. De opeenvolging van speciaal geselecteerde oefeningen die leiden tot diepe ontspanning en inzichten in het functioneren van je lichaam en geest zorgen voor een unieke beleving.

Voor wie is de Inspiratie wandeling?

 • Als onderdeel van een persoonlijk coaching traject.
 • Individueel als persoonlijke groei sessie
 • Als een workshop individueel of als groep
 • Als onderdeel van een bedrijfstraining bijvoorbeeld

voor persoonlijke leiderschap of een teambuilding traject

De investering;

 • Voor een individuele wandeling zijn 175,00 euro
 • Voor groepswandeling 55,00 euro per persoon
 • Voor zakelijke klanten zijn de tarieven op aanvraag
 • Voor mensen met een aantoonbaar minimaal inkomen zijn de kosten op aanvraag.

Deze training op eigen locatie kan op aanvraag worden verzorgd.

Duur 4 uur

Deelname: bij een geplande workshop minddels reservering vooraf via onderstaand reserverings formulier.

Individuele sessies zijn op aanvraag via het zelfde formulier.

In onze agenda vindt je andere interessante activiteiten.

Wil je een training of workshop cadeau doen? kijk van even op onze webshop.

 

Meld je vandaag nog aan!

Heb je interesse in deze workshop? Ik zie je aanmelding graag tegemoet. Vul onderstaand formulier in, en ik neem contact met je op voor de verdere afstemming.


06 834 429 59

Happy Mindful Us, Wallenbergstraat 19, 3882 HA Putten

michel@happymindfulus.nl